22 februari 2008

Christine Meltzer och hennes unge

"Christine har en en dotter tillsammans med sin sambo, och födde sitt andra barn i maj, en ganska kraftig son".

-Wikipedia

Idag gick jag bredvid komikern och skådisen Christine Meltzer. Hon hade snygga bruna strumpbyxor, bruna stövlar och rutig/mönstrad kappa. Vi korsade Regeringsgatan tillsammans och gick in i Gallerian. Hon hade barn och barnvagn med sig, och skulle antagligen luncha med någon, för hon pratade i sin mobil med en människa som meddelade att hon var på H&M:s undervåning. Antagligen en kvinna ja, eftersom det endast finns tjejkläder där! Barnet i vagnen såg söt ut och hade hängande leksaker i det där man fäller upp. Han såg inte alls "kraftig" ut, så som Wikipedia påstår! Vilket förtal!

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej, du vet väl att du kan korrigera uppgifter som du inte tycker stämmer i Wikipedia? Det är bara att klicka på redigerafliken överst i en artikel.

Det är ingen abstrakt enhet "Wikipedia" som skrivit det utan det är ett samarbete mellan alla som vill delta. Wikipedia är inte en Nationalencyklopedi med en fastslagen redaktion som går igenom alla detaljer utan Wikipedia styrs av riktlinjer, samarbete och konsensus.