17 februari 2008

Utvärdering av Melodifestivalen del 2

Jag hade två vänner på besök, och tillsammans med min kille Abbe åt vi först tre-rätters middag och sen var det melodifestival, andra deltävlingen. Jag blev riktigt glad att förhandsfavoriterna Carola & Andreas Johnsson inte gick vidare mer än till andra chansen. Det är kul när det "skräller"!



Skoj att det gick bra för grabbarna grus i Rongedal! De var värda en finalplats.

Ola - Jag trodde först det var samma kille som var med i Let's dance, men han heter tydligen Danny. Det är svårt att se skillnad på två slem-smöriga idol-killar med blond kalufs.

Lasse Lindh - Boring!

The Nicole - Kvällens friska fläkt! Kan bara gissa hur många politiskt korrekta Svenskar i mellanmjölkslandet som störde sig på, och chockades av, de höga horstövlarna, vodkan, den utmanande texten, ryssarna och den fåniga dansen. Att hon såg ut som en prostitute baby doll gör inte saken sämre! Hade nog gått bra för denna låt i den stora finalen. Många serbier etc hade nog röstat!

Alexander Schöld - Boring!

Rongedal - Bra låt, bra framförande, bra synkade tvillingar. Härligt att de gick vidare!

Sanna Nielsen - Snyggare än vanligt sjöng hon en ballad som var en kopia av "Love Hurts" med Celine Dion. Lite boring, men oj vad vackert det var!

Andra generationen - Farfylld låt och härliga rytmer, men stort minus för den löjliga texten. Kebabpizza hör hemma på restaurang!

Johnsson & Häggkvist -Rutinerade artister sjöng en härlig sång. Att Carola inte kunde hålla sig från att yla "Åh Lord" var nog antagligen orsaken till att folk inte röstade. Det är mycket dumt att blanda in religion i en låttext när de flesta svenskar och utlänngingar i Sverige faktiskt inte är ett dugg kristna, utan snarare tvärt om - tar avstång från Knutby, Livets ord, Svenska kyrkan och allt sånt där!


Carola - Skyll dig själv att du inte gick vidare!

1 kommentar:

Anonym sa...

Tycker är skit bra att Carola fick en fonedrade plats till andra chansen..Om man gör sakerna mot andra folk som är oskilldiga får man sitt straff någon dag from vem?? kanske from GUD...Det fick carola iallafal..synd för Andreas fick betala carolas straff